• Külföld
Faktor

Megmentette a családot a pitbull, pelenkájánál fogva ragadta meg a kislányt

A ház teljesen leégett, de a kutyának köszönhetően mindenki túlélte az esetet.

Még csak kölyökkutya, de már megmentette egy család életét a tűztől Sasha, a nyolc hónapos pitbull. Késő éjjel Latana Chai fura zajra ébredt a kaliforniai Stocktonban. Rájött, hogy a kutya az, aki a hátsó ajtó előtt dörömböl és ugat - írja a Dodo.

"Ahogy kinyitottam az ajtót, berohant és elkezdett ugatni. Nem is értettem mi van vele, nem szokott ilyen lenni. Aztán felnéztem, és láttam a fekete füstöt a szomszédos házból. Lehetett látni a lángokat is" – nyilatkozta a nő. A tűz ráadásul nagyon gyorsan terjedt Chaiék háza felé, és ezt Sasha is tudta, azonnal berohant a házba. Utána az anya, aki már csak azt vette észre, hogy kifelé jön a pitbull a hét hónapos kislányával, Masailah-val, akit a pelenkájánál fogva emelt ki az ágyából.

A ház végül komoly károkat szenvedett, de mindenki megúszta épségben a balesetet, hála a kutyának. "Mindannyiunkat megmentett. Ő a mi hősünk. Nélküle valószínűleg sose jöttünk volna már ki a házból" – írta Chai azon az oldalon, ahol gyűjtést szerveznek, hogy újra a saját lábukra állhassanak.

Kommentek:

Top 0