• Krimi
Faktor

Elárulta gyilkosai nevét, majd meghalt a kórházban a 19 éves lány

Egy út szélén dobták ki a kocsiból a megkéselt fiatalt, mert azt hitték, már halott.

Egy brutális gyilkosság elkövetőit fogták el kedd hajnalban a kaliforniai rendőrök Modesto városában. A 19 éves Daniel Gross és a 25 éves Melissa Leonardo elfogásuk előtt néhány órával késelték meg a 19 éves Lizette Andrea Cuestát.

Nem sok kellett ahhoz, hogy megússzák, csakhogy a 19 éves áldozat emberfeletti erővel még bejelentette a bűncselekményt.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A 19 éves lányt egy kihalt országúttól száz méterre dobta ki az autóból két gyilkosa, mert azt hitték, már meghalt. Ő azonban súlyos sérülései ellenére képes volt az út széléig elvánszorogni, ahol három órán át nem vette észre senki.

Végül a UPS csomagküldő szolgálat négy munkatársa bukkant rá a vérben fürdő testre. Mint elmesélték, Cuesta annyira rossz állapotban volt, hogy nem tudták megmondani, milyen színű a haja. „Úgy küzdött, mint egy katona, mint egy harcos” – nyilatkozta az egyik futár.

Végül kórházba vitték, ahol két óra múlva belehalt sérüléseibe, de azt még a seriff kérdésére el tudta mondani, hogy kik szurkálták meg. A rendőrök pár órával később mindkét gyanúsítottat letartóztatták – írja az Independent.

Kommentek:

Top 0