• Krimi
Faktor

Filmből vette az ötletet anyja meggyilkolásához a magyar egyetemista

A 21 éves fiút az anyja tiltotta el a számítógéptől, mert az egyetemista el sem mozdult a gép mellől. A fiú egy éven át tervezgette, hogyan fogja megölni.

A 21 éves férfi kis híján végzetes lépésre szánta el magát, amikor az édesanyja megvonta tőle a számítógépet. Ügyében szerdán hirdet ítéletet a Debreceni Törvényszék.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

J. Nándor szülei elváltak, a fiú az anyjával és a testvérével élt. A fiú az internetes szerepjátékok rabjává vált. Az anyjával egyébként is megromlott a kapcsolata, mert az asszony a legapróbb részletekig bele akart szólni, hogy hogyan éljen. J. Nándor egy kis időre el is költözött egy albérletbe, de nem tudta fenntartani, így visszakéredzkedett az édesanyjához. Azt viszont nem tudta megemészteni, hogy az eltiltotta a számítógéptől. A bátyja le is kódolta a házban a vezeték nélküli internetet úgy, hogy Nándor ne tudjon játszani.

Az egyetemista 2015 októberében kezdte el megtervezni anyja meggyilkolását. Az ötletet egy filmből merítette: ebben az egyik szereplő a fejre mért határozott kalapácsütéssel öli meg a feleségét. J. Nándor úgy gondolta, hogy így kevés szenvedést okoz az anyjának, mivel az első ütéstől majd elveszti az eszméletét, így a többit már nem is fogja érezni.

2015. december 5-én Nándor testvére szórakozni ment. A fiatalember megvárta, amíg az anyja elalszik, majd éjjel két óra tájban lement hozzá az emeleti szobájából. Egy órán át nézte az alvó nőt azon gondolkodva, hogy megölje-e, aztán ütni kezdte a fejét a kalapáccsal. Az asszony azonban felébredt, és védekezni kezdett, ekkor eltört a kalapács nyele. A sötétben viszont nem ismerte fel a fiát, aki a szobájába futott, majd úgy tett, mintha a betörők a teraszajtón át menekültek volna el. Később viszont mindent bevallott a családtagjainak.

Előre kitervelt emberölési kísérlettel vádolják, amit védekezésre képtelen személy ellen akart elkövetni - írja a Bors.

Kommentek:

Top 0