• Krimi
Faktor

Megszólalt a főbérlő, így találtak a meggyilkolt kajárpéci édesanyára

A nő mellett ott volt 10 hónapos gyermeke is.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Késsel a nyakában talált rá nevelőapja a virágkötőlányra, akivel brutális módon végzett volt szerelme. A Bors döbbenetes részleteket tudott meg a hétfő hajnalban történt kajárpéci gyilkosságról.

Az elborult agyú Cs. Gergő hajnalban rontott volt párjára, a 27 éves U. Piroskára, és halálra szúrta az asszonyt, majd elmenekült. Közös gyermeküket, a kis Dominikot a holttest mellett hagyta.

A fiatal anya alig másfél hete lakott a kajárpéci albérletben, ahová párjával közös otthonukból me­nekült.

Az ismerősök szerint nagyon sokat veszekedtek, csupán egy közös maradt bennük: mindketten imádták gyermekü­ket, a 10 hónapos Dominikot. A lányt és a tündéri kisfiút végül egy kajárpéci nyugdíjas, Laci bácsi fogadta be a házába. Úgy tűnt, Piroska élete végre révbe ért: virágkötőmunkáját otthonról végezhette, együtt lehetett az új lakásban kisfiával, és Gergővel is rendeződni látszott a viszonya. Emellett újra közel élhetett édesanyjához, akivel mindig nagyon szerették egymást. A Hollandiában dolgozó Gergő azonban váratlanul hazalátogatott.

"Mindennap egy régi Audival érkezett" – mesélte a lapnak a lány főbérlője, Laci bácsi. "Hétfőn nyolc óra fele ment el. Én 11 óra körül fekhettem le aludni, akkor Piroska még vidáman dolgozott a virágain a lámpafénynél" – mondta szomorúan. Gergő valamikor hajnalban, egy késsel tért vissza Piroskához.

"Semmit nem hallottam, pedig a mellettem lévő lakrészben történt ez a borzalom. A kutyájuk, Deni sem jelzett, pedig élénk, ugatós jószág. De persze ismerte a férfit. Szegény pára azóta csak jár-kel, sír, mintha csak várná, hogy Piroska visszajöjjön" – mondta könnyes szemmel a főbérlő.

"Reggel a boltba mentem, láttam, hogy Piroskánál ég a villany, de még akkor sem gondoltam rosszra. Aztán Piroska nevelőapukája átjött, hogy a lányhoz is bekössük a tévét. Ő találta meg a holttestet" – tette hozzá a főbérlő, aki szerint Gergő brutális vérfürdőt rendezett. A lány nyakában még benne volt a kés, a kis Dominikot pedig édesanyja holttestén találták meg. Az aprócska gyermek felmászott rá, mintha csak magához akarta volna ölelni halott édesanyját.

Gergőt pár óra múlva, Győrben kapták el, a 29 éves férfi mindent be­vallott. Dominikot a nagymamája, Rita és az élettársa, a Piroskát megtaláló László vette magához.

Kommentek:

Top 0