• Belföld
Faktor

Nagy fogás Budapesten, az ablakon próbált menekülni a tettes

Csempészésre átalakított gépkocsikban hozták a kábítószert Magyarországra.

Kábítószer-kereskedőket fogott el a rendőrség, S. Gergő és négy társa ellen kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A férfiakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

A rendőrség szerint S. Gergő irányításával Budapesten több hónapja terjesztettek Szerbiából csempészett marihuánát - írja az MTI. A kábítószert hetente többször, 7-10 kilós mennyiségekben vitték a szerbiai futárok csempészésre átalakított gépkocsikban Magyarországra.

A rendőrség hétfőn délelőtt egy IX. kerületi ház mélygarázsában a kábítószer átadásakor érte tetten P. Csaba szerb-magyar kettős állampolgárt és V. Zsoltot. Ezzel egy időben a drog deponálására szolgáló lakásban elfogták a bűnözői csoport vezetőjét, S. Gergőt, valamint bűntársát, T. Sándort. A rendőri intézkedés elől menekülve, a lakás ablakából kiugrott a bűnszervezet ötödik tagja, K. Károly, akit a ház udvarán fogtak el.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A mélygarázsban elfogott férfiaktól a rendőrök egy dobozban nyolc kiló növényi törmeléket foglaltak le, amely az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint marihuána.

    A nyomozók a férfiak lakásaiban házkutatásokat tartottak, amelyek alkalmával további két kilogramm marihuánát, digitális mérlegeket, fóliázógépeket, illetve egy engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyvert találtak és foglaltak le. A rendőrök lefoglalták továbbá a P. Csaba, illetve S. Gergő tulajdonában lévő két nagy értékű luxuskocsit is.

    Kommentek:

    Top 16