• Krimi
Faktor

Fogyást ígért a budapesti nő, különös beavatkozásokat végzett a vendégeken

A zsírbontó kezeléseket orvosi végzettség nélkül hajtotta végre.

A 38 éves nő az interneten hirdette a szolgáltatást, majd a hirdetésre jelentkező, fogyni vágyó pácienseket egy újpesti lakásban kezelte.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A vádlott orvosi végzettséggel nem rendelkezik, ennek ellenére 2015. évtől 2017 júniusáig jogosultság nélkül, ellenszolgáltatás fejében, több emberen, rendszeresen végzett szakorvosi kompetenciába tartozó zsírbontó kezeléseket.

A vádlott olyan kozmetikai termékeket fecskendezett a páciensek bőre alá, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók. A szolgáltatást interneten hirdette különböző weboldalakon, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála.

A fenti időszakban összesen 16 személyen – elsősorban nőkön – végzett kezeléseket különböző testrészeken, de különösen a hason, illetve combon. A szolgáltatásért az ügyfelek – az alkalmak számától is függően – 10-70 ezer forint összeget fizettek. A hirdetésre jelentkező ügyfeleket az újpesti lakásban a nő élettársa fogadta. A férfi tájékoztatta őket a kezelésekről és adminisztratív feladatokat is ellátott.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával – mint bűnsegéddel -szemben kuruzslás miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Kommentek:

Top 0