• Krimi
Faktor

Boszorkányt fogtak: elítéltek két nőt

Jogerősen három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a két önmagukat boszorkánynak nevező nő, akik a vád szerint nehézségekkel küzdő közéleti szereplőktől csaltak ki pénzt és különböző értéktárgyakat.

Zsarolás miatt ítélte jogerősen három év felfüggesztett börtönbüntetésre a fővárosi Ítélőtábla azt a két nőt, akik a vád szerint nehézségekkel küzdő közéleti szereplőket kerestek fel, majd sokukat meggyőzték arról, hogy a bajaikat okkult szertartások segítségével azok az – általában szintén közismert – személyek okozták, akikkel köztudottan konfliktusban álltak – írja a Transindex.

A két nő Vanessa és Melissa néven vált ismertté, de a médiában közzétett hirdetéseikben önmagukat tisztánlátóknak és boszorkányoknak nevezték, a valódi nevük azonban Roxana Lider és Rada Minca.

A boszorkányoknak sikerült rávenniük az áldozataikat arra, hogy különböző személyes tárgyakat adjanak át nekik, mert azáltal képesek megszüntetni a problémáikat. Eleinte csak kisebb értékűeket kértek, például ruhaneműt, babát, kést, később azonban ez az érték növekedett, mondván, hogy a szertartás elhúzódik. Ékszereket, személygépkocsit, de nagy pénzösszegeket is kicsaltak az áldozataikból.

A tárgyaláson az egyikük, egy televíziós celeb azt mondta, hogy azért adott jelentős értékeket a két nőnek, mert meg akart szabadulni a depressziótól, és azoktól az átkoktól, amiket az anyja küldött rá.

Kommentek:

Top 0