• Krimi
Faktor

Furcsa balesetet okozott a jég

Jég zuhant egy teherautóról a szembejövő kocsira csütörtök este, az autónak betört a szélvédője és behorpadt a karosszériája is. A másik autóvezető még csak meg sem állt.

Keresi a rendőrség azt a teherautó-sofőrt, akinek csütörtök este a kelet-szlovákiai Nagymihály közelében lezuhant a gépjárművének a kabinjáról egy jég és balesetet okozott – írja a Paraméter.

Illusztráció

Illusztráció

Egy 52 éves, szobránci sofőr a Nagymihály és Zalacska közti útszakaszon haladt, amikor megtörtént a baleset: egy óriási jégdarab zuhant a szélvédőjére, ami ennek következtében betörött, de behorpadt a jármű karosszériája is. Az eset során 1500 eurós, vagyis körülbelül 450 ezer forintnyi kár keletkezett.

A járművezető biztonságosan meg tudott állni, szerencsére nem sérült meg. A tehergépkocsi sofőrje azonban továbbhajtott, annak ellenére, hogy a károsult autó vezetője szerint nagy eséllyel láthatta, hogy mi történt.

A rendőrség arra hívta fel az gépkocsivezetők figyelmét, hogy kötelesek eltávolítani az autójukról a jeget és a havat, mert azok menet közben veszélyeztethetik a közúti közlekedés többi résztvevőjét. Amennyiben nem teszik, pénzbírságot is kaphatnak.

Kommentek:

Top 0