• Külföld
Faktor

Meglepően frappáns válasszal fojtotta a szót a kislány a kötekedő eladóba

Az amerikai kislány édesanyja nagyon büszke volt, amikor a boltban a kis Sophia nagyon határozottan válaszolt az eladó egy fura kérdésére. Az üzlet dolgozója ugyanis különös ok miatt akarta, hogy a kislány másik babát válasszon.

Brandi Benner azért vitte a játékboltba a kislányt, mert egy hónapja szokott a bilire, és meg akarta jutalmazni érte. Sophie egy babát választott, de az eladó megkérdőjelezte a döntést. Azt kérdezte a szőke kislánytól, hogy nem akar-e egy rá jobban hasonlító babát választani – Sophie ugyanis egy fekete bőrű játékot választott.

Az édesanya a kérdéstől ideges lett, és a választ fontolgatta, kislánya azonban megelőzte, és nagyon frappánsan felelt, amikor az eladó még egyszer rákérdezett, hogy biztosan azt a babát kéri-e:

Igen, őt. Ő orvos, én is az vagyok. És én csinos lány vagyok, és ő is az. Látod milyen szép a haja? Látod a sztetoszkópját?

A pénztáros erre csak annyit tudott mondani, hogy „nahát, ez kedves”.

Az édesanya a történteket Facebookon osztotta meg, ahol azt is leírta, hogy ez a tapasztalat megerősítette abban a hitében, hogy a gyerekek előítéletek nélkül születnek – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0