• Külföld
Faktor

Különös házasság: a 35 éves tanár feleségül vette hologram szerelmét

A férfi azt mondja, sosem csalná meg a kitalált karaktert.

Egy 35 éves japán iskolaigazgató felségül vett egy virtuális valóság popsztárt, Hatsune Mikut. A karaktert egy 16 éves lányként ábrázolják, akinek türkiz copfja és gigantikus szemei vannak, csakúgy mint a japán animék szereplőinek.

A karakter valójában csak egy számítógépes program, és mégis vezeti a slágerlistákat, sőt teltházas koncerteket ad, ahol hologramként jelenik meg.

Akihiko Kondo viszont személyesnek érzi a kapcsolatát a „sztárral”. „Szerelmes vagyok Hatsune Miku egész koncepciójába, de a házamban található Mikut vettem feleségül” – mondta a férfi.

Kondo ugyanis vett az otthonába egy kapszulát, amelyben a hologram folyamatosan látható, ezt 2800 (797 ezer forint) dollárért vette, míg az esküvőért 17 600 dollárt (5 millió forintot) fizetett. A szertartás Tokióban volt és 40 vendéget is meghívott. A hologram nem tudott elmenni, ezért őt egy bábu képviselte.

A boldog férj azt mondta, hogy szerelmét sosem csalta meg és március óta élnek együtt. Hozzátette, hogy szerinte a szerelem és a boldogság minden fajtáját tiszteletben kell tartani - írja a Metro.

Kommentek:

Top 0