• Külföld
Faktor

Vicceskedtek a turisták a jégdarabbal, ám ekkor nem várt meglepetés történt - fotó

A jégdarabbal fotózkodtak, de azzal nem számoltak, hogy bajba kerülhetnek.

Nem sokon múlt, hogy nem ért tragikus véget a texasi Judith Streng és fia, Rod izlandi kirándulása. Az idős asszony csak egy vicces fotót szeretett volna magáról, a következő pillanatban viszont már óriási bajban volt – írja az ABC News.

Judith és Rod a Jökulsárlón melletti Gyémánt-parton sétáltak vasárnap, amikor észrevettek egy nagy jégdarabot, ami úgy nézett ki, mint egy trón. Az asszony kapott is az alkalmon és megkérte a fiát, hogy csináljon róla pár fotót, amint jégkirálynőként pózol a jégtrónon.

Csakhogy a következő pillanatban egy nagyobb hullám elsodorta a jéghegyet, ami az idős nővel együtt elkezdett eltávolodni a parttól. Szerencsére a közelben volt a hajójával egy másik amerikai turista, a floridai Randy Lacount, aki kimentette Judithot, mielőtt túl messzire sodródott volna.

Rod Streng nem ijedt meg túlzottan. Végig fotózott, és vicces üzeneteket írt a lányának Catherine Strengnek. Az egyik kép alá azt írta:

A jégkirálynő elveszítette birodalmát, midőn kisodródott a tengerre.

Catherine a Twitteren osztotta meg a történetet és az apja fotóit hétfőn. A bejegyzését azóta közel 180 ezren kedvelték.

Kommentek:

Top 0