• Krimi
Faktor

A nyíregyházi vérengző gyilkos egy apuka

Háromgyerekes apuka a gyilkos, aki vérfürdőt rendezett Nyíregyházán.

A gyilkos halálosan megsebzett egy házaspárt Nyíregyházán. Az asszony még a helyszínen meghalt, és sajtóhírek szerint a férfi is életét vesztette a kórházban. Hihetetlen, de a gyilkos egy többgyerekes apuka.

Ő ölt Nyíregyházán (Fotó: police.hu)

Ő ölt Nyíregyházán (Fotó: police.hu)

A 54 éves ámokfutó, Dr. Stamatiu Dan a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház tüdőgyógyász főorvosa. Facebook-profilja szerint Nagyváradon született, és a helyi Emanoil Gojdu Gimnáziumban érettségizett, majd a kolozsvári Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen (UMF) szerzett diplomát.

A kegyetlen férfi tehát tanult és nős ember, ráadásul három gyermeke is van.

Itt történt a gyilkosság (Fotó: MTI)

Itt történt a gyilkosság (Fotó: MTI)

Lapértesülések szerint a férfi szerelemféltésből ölhetett. Stamatiu Dan ugyanis többször sikertelenül közeledett a nőhöz, akit szerda délután két ikergyermeke szeme láttára fejbe lőtt. A másik áldozat az asszony férje volt. A gyilkos még mindig menekül, nagy erőkkel keresik a hatóságok.

A rendőrség kéri, hogy aki tudja hol lehet Stamatiu Dan, az hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelenül tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kommentek:

Top 0