• Külföld
KM

Itt egy másik videó: kisgyermek esett a gorillák közé!

Nézd meg mi történt a kisfiúval!

Elszaladt az édesanyjától és a korláton át a gorillák kifutójába esett egy kisfiú a Brookfield Állatkertben. Az eset kísértetiesen hasonlít a múlt héten történt balesethez, noha mindez szinte napra pontosan húsz évvel ezelőtt történt.

Olyan gyorsan történt minden, hogy szinte fel sem merülhetett, hogy kilövik a gyermekhez odarohanó állatot. Binti Jua, az állatkert nyolc éves gorillája ekkor gyakorló szülőként, tizenhét hónapos kicsinyével a hátán lépett oda a gyerekhez, és felemelte őt. Pár percig úgy sétálgatott vele, hogy még csak véletlenül se eshessen bántódása, majd a kisfiú segítségére segítő mentőalakulatoknak átadta őt.

Az esetről most az Independent számolt be, és azt is leírták, a fiú a szívszorító kalandot megúszta néhány karcolással, és egy kéztöréssel.

Múlt szombaton hasonlóképp kezdődtek az események. Egy 3 éves kisfiú beesett a gorillák közé. Azonban az illetékesek úgy vélték, a gyerek életveszélyben van, ezért lelőtték a gorillát. A kisfiú szüleit azóta sokan bírálták, az édesanya a Facebookról is törölte magát. Nemrég nyilvánosságra került az a beszélgetés is, amin az nő kétségbeesetten hívja a segélyhívót. Az eset hatalmas felháborodást keltett az emberek között, hiszen megoszlanak a vélemények, helyesen cselekedtek-e a hatóságok, amikor kioltották a gorilla életét.

Top 0