• Külföld

Itt az utolsó felvétel az orlandói mészárlás egyik áldozatáról, lefotózta magát, mielőtt eltalálta a golyó

Amanda Alvear az egyik halálos áldozata az orlandói tömegmészárlásnak. A 25 éves nő lefotózta magát és feltette a képet a Snapchatre, mielőtt eltalálta egy golyó és meghalt. Az utolsó fotón, ami róla készült, jól látszik rajta a félelem.

A 25 éves Amanda Alvear az egyike volt annak a 49 áldozatnak, akiket Omar Mateen gyilkolt meg egy orlandói melegbárban. Amanda nagyon szeretett szelfizni, azaz képeket csinálni magáról különböző szituációkban.

A gyógyszerésztechnikus nő a legfélelmetesebb pillanatban is szelfizett, lefotózta magát, miközben tőle nem messze Omar Mateen lövöldözni kezdett. Amanda arcán látszik a félelem, ez az a kép, ami utoljára készült róla - írja a Sun.

A fiatal nő először a mosdóba menekült, aztán egy sarokba bújt el, de Mateen lelőtte. Amanda éppen a táncparketten volt, amikor a férfi tüzet nyitott a Pulse nightclubban. Omar Mateen 50 embert ölt meg, 53-at megsebesített. Mielőtt gyilkolt, felhívta a 911-et és hűséget esküdött az Iszlám Államnak. A férfi apja azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy fia vallási alapon ölt.

Kommentek:

Top 0