• Belföld
MZ/X

Ismét unokázós csalókat fogtak a rendőrök

Ezúttal anya és lánya csalt ki kétmillió forintot egy idős asszonytól.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy XII. kerületben lakó idős asszonyt hívott fel egy férfi április 26-án este azzal, hogy a nő lánya balesetet okozott. A férfi ekkor átadta a telefont a társának, aki a nő lányának adta ki magát, és 2 millió forintot kért az ügy elrendezéséhez- írja a police.hu.

Az asszony borítékba tette a pénzt és a férfi utasításának megfelelően levitte a társasház bejárata elé, ahol átadta a borítékot egy ismeretlen nőnek, akit egy másik nő várt egy autóban.

Az unokázós bűncselekmények felderítésére alakult budapesti nyomozócsoport a ház előtt elfogta a 34 éves F. Zsuzsannát, társát, az 54 éves B. Józsefnét akkor tartóztatták fel, amikor el akart hajtani a helyszínről. 

A rendőrök a fiatalabb nőnél hiánytalanul megtalálták a pénzt. A nyomozás során kiderült, hogy anya és lánya követte el a bűncselekményt. A rendőrök a két nő lakásán tartott kutatás során mobiltelefonokat és SIM kártyákat találtak, illetve lefoglalták azt a kocsit, amivel a bűncselekményt elkövették.

Kommentek:

Top 0