• Kultúra
Szenes Péter

Ismét jön a Sun & Soda, Bu­da­pest leg­me­nőbb nap­pali par­ti­so­ro­zata - Mert nap­pal bu­lizni jó!

A ta­va­lyi óri­ási siker után idén is három al­ka­lom­mal je­lent­ke­zik az Ak­vá­rium Klub ten­ger­parti stran­do­kat és tró­pusi han­gu­latú par­ti­kat idéző nap­pali bu­li­so­ro­zata, a Sun & Soda. Az egye­dül­álló ren­dez­vény­so­ro­zat ke­re­té­ben ismét vi­lág­klasszis DJ-k ze­nél­nek majd a te­ra­szon: jú­nius 22-én ér­ke­zik Sasha, jú­lius 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a ko­ro­nát au­gusz­tus 18-án a GusGus pá­rosa teszi majd fel az idei nyárra.

A Sun & Soda rendhagyó módon robbant be a köztudatba: unikális idő- és helyszínválasztása végett, világszínvonalú programmal a belvárosi urbánus környezetbe hozza a természetközeli élményt. A sorozat helyszíne az Akvárium Klub terasza, mely erre az időre egyfajta oázissá alakul: műfű borítással, pálmák szegélyezte mini medencékkel, hangulatos árnyékolókkal, strand kiegészítőkkel és kényelmes nyugágyakkal készülnek a szervezők, hogy erre a napra garantált élmény legyen a kikapcsolódás, na meg a világsztár DJ-kel való bulizás.

A program pedig idén is felülmúlhatatlan: a világranglistás DJ-k extended szettekkel érkeznek, és már a kora délutáni órákban a pult mögé állnak. Június 22-én a sort Sasha kezdi majd, akit július 20-án Guy J & Henry Saiz követ, az augusztus 18-ai záróalkalomra pedig nem kisebb név, mint a GusGus párosa érkezik majd egy Live és egy DJ set erejéig.

 Jegyek: Április  11-től!

Kommentek:

Top 0