• Krimi

Elcsábította a 11 éves kislányt, majd panzióba vitte a férfi

Boglárkát szülei és a rendőrség is kereste, végül egy felsőtárkányi panzióban találták meg. Csábítója oda vitte magával a 11 éves gyereket, a tulajdonos azonban felismerte a lányt és hívta a rendőrséget.

Boglárka húsvéthétfőn tűnt el a szobájából. Egy férfival találkozott, akivel egy felsőtárkányi panzióba ment, ahol együtt töltötték az éjszakát.

"A pár a gyerekeimmel találkozott a városban, tőlük kérdezték, hogy nem tudnak-e kiadó szobát, így jöttek ide hozzánk – mondta a vendéglátós a Blikknek, aki amint meglátta a gyerek képét a hírekben, azonnal szólt a rendőröknek.

Boglárka édesanyja a kezdetektől arra gyanakodott, hogy valaki elcsalhatta a lányát otthonról.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Soha sehova nem ment egyedül. Facebookja még nincs, hiszen csak 11 éves, de valamilyen másik csatornán, amiről én nem tudtam megismerkedhetett valakivel, aki elcsalta magával –mondta az Agria Tv-nek lánya eltűnése után.

    Ha a kislány és csábítója között szexuális érintkezés is történt, akkor a férfi nagy bajban van. Egy 11 éves gyerekkel szexuális kapcsolatot létesíteni bűncselekmény, gyerekkorúval szemben elkövetett szexuális erőszaknak számít.

    Top 16