• Külföld
Faktor

Különleges kezdeményezés: pornós autók viszik el a zöldhulladékot ebben a városban

A cég ingyenesen viszi el a lehullott leveleket.

New York államban lelkes önkéntesek ingyen viszik el a zöldhulladékot, csak jelentkezni kell. A vállalkozó szellemű cég pedig nem más, mint a világszerte ismert felnőttfilmes oldal, a Pornhub.

A cég a Poughkeepsie-ben találtható Dutchess Lawns-szal közösen indított háromnapos promóciót, amelyben a helyi lakosok és vállalkozások ingyen elszállíttathatják a lehullott leveleket. A Pornhub szerdától péntekig teljesíti a kéréseket ezen a héten – mondta el a helyi sajtónak Jay Lotaj, a Dutchess Lawns vezérigazgatója.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A Pornhub véletlenszerűen választotta ki a területet és a partnercégét. Lotaj elmondása szerint a weboldal több hónapja vette fel először vele a kapcsolatot, de ő először bizonytalan volt, hiszen mégiscsak egy pornóoldalról van szó.

  „Aztán rájöttem, hogy ingyenes szolgáltatást nyújtanak a helyieknek és rájöttem, hogy ez jó ötlet. Ha bármikor viszonozni tudjuk, megtesszük nekik” – mondta a vezérigazgató. A helyiek könnyen felvehetik a kapcsolatot a Pornhubbal, csak emailt kell írniuk a cégnek a megadott címre, ők pedig elviszik a zöldhulladékot.

  A cég napi 20-40 udvart tud megtisztítani a levelektől, a szállítást a Dutchess Lawns személyzete végzi a cég autóival, de a kocsikon hatalmas Pornhub matricák lesznek majd. Lotaj a dolgozókat is megkérdezte, hogy vállalják-e a pornóoldal logója alatt a munkát, de senkinek nem volt ellenvetése, mindenki a közösség érdekeit tartotta szem előtt – és persze azt, hogy lehetséges, máskor nem lesz lehetőségük Pornhub embléma alatt dolgozni. Lotaj szerint a megrendelők is látni fogják a helyzet humorát, és a pornóval szembeni esetleges ellenérzéseiken is felül tudnak kerekedni.

  A Porhubtól egyébként nem idegen a jótékonykodás, korábban főiskolai ösztöndíjakat adott több pályázónak is, tavaly pedig egy hóvihar alatt utakat tisztított Bostonban és New Yorkban.

  Persze a pornóoldal is tudja, hogy a lehulló falevelek gyönyörű látványt nyújtanak és lebomlanak a földön, de mégis vannak olyan helyek az udvaron, ahol már csak nyűgöt jelentenek, például a gyönyörűen gondozott pázsiton - írja a poughkeepsie journal.

  Kommentek:

  Top 16