• Sport

Ingyen sört osztanak Dárdaiék utolsó hazai meccsén

A Bundesliga 33. fordulójában utoljára lép idén hazai közönség előtt pályára a Hertha Berlin. A berlini csapat jelenleg az ötödik helyen áll a német bajnokságban, ha nyernek, akkor versenyben maradnak a BL-t jelentő 4. helyért. A Hertha azt szeretné, hogy minél több szurkoló legyen a meccsen, ezért egy ingyen sört kap mindenki.

Fotó: Europress - Matthias Kern/Getty Images

Fotó: Europress - Matthias Kern/Getty Images

A Hertha Berlin jelenleg a német bajnokság ötödik helyén áll, köszönhetően annak, hogy a legutóbbi öt bajnokin csak egy pontot szereztek. A múlt héten biztossá vált, hogy a Hertha ott lesz a nemzetközi kupák egyikében, a kérdés az, hogy összejön-e a Bajnokok Ligája, vagy az Európa-ligában indulhat csapat.

A negyedik hely eléréséhez fontos lépést tehet Dárdai Pál csapata, amely hazai pályán fogadja a Darmstadt együttesét. A klub bejelentette, hogy a mérkőzésre kilátogató szurkolók a belépőjegy mellé kapnak egy kupont is, amelyet beválthatnak egy sörre.

Az akció annak is köszönhető, hogy a klub együttműködik a Warsteiner sörgyárral, amely felajánlotta, hogy minden egyes Hertha-gól után 100 liter sör biztosít a szurkolók számára. Mivel a fővárosi csapat eddig 41 gólt lőtt, így összesen 4100 litert osztanak szét szombaton.

Top 0