• Külföld
Faktor

Kilenc felnőtt zárta kinyithatatlan fadobozba a 3 éves gyermeket

Egy Indiana államban található házban kínozták a kisgyereket, ahol a lány az apjával, és még nyolc felnőttel, valamint öt másik gyerekkel együtt élt.

A hatóságok szerint a kislányt esténként zárták a dobozba, de néha még nappal is abban kellett feküdnie.

Olyan az egész, mint egy rémálom. Az állatokkal jobban bánnak

– jelentette ki a kislány nagyapja, amikor a WNDU televízió híradójának nyilatkozott. Frank Jackson elmondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy mit művel a kislánnyal a gyerek 25 éves apja, aki egyébként nem engedte neki, hogy meglátogassa unokáját. A kislány anyja már nem él.

Jeffrey Richwine seriff elmondása szerint egy bejelentés után vonultak ki kollégái a North Judson településen található házhoz, ahol a kislányt a dobozban találták meg. A doboz fedele le volt csukva, amikor megérkeztek. A dobozban csak egy koszos takaró és a sarkokban egy csomó bogártetem volt.

A seriff szerint a dobozt gyakran be is zárhatták, hogy a gyerek ne tudjon kimászni. Ezért volt a dobozon egy kötélből készített zár, így belülről nem lehetett kinyitni.

A rendőrség őrizetbe vette és egy megyei börtönbe szállította a házban lévő összes felnőttet, akik ellen gyermekbántalmazás, valamint gyermekbántalmazás jelentésének elmulasztása miatt indítottak eljárást. A kislány apja, Christopher Short a bírósági iratok szerint azzal védekezett, hogy a lány önként mászott be a dobozba.

A házban talált gyerekek az állami gyermekvédelmi szolgálathoz kerültek. Azt nem közölték, hogy a kislány pontosan hol tartózkodik.

Kommentek:

Top 0