• Krimi
Ripost

Borzalmas fordulat: mégsem a nagybácsi a 10 éves kislány gyermekének apja

A kislány nem is tudott róla, hogy terhes. Azt viszont biztosan állította, hogy nagybátyja erőszakolta meg.

Újraindult a nyomozás a megerőszakolt 10 éves indiai kislány ügyében, aki teherbe esett. A törvényszéki vizsgálatok ugyanis megállapították, hogy a kisbaba DNS mintái nem egyeznek meg a lány nagybátyjáéval, akit az erőszakkal vádoltak - írja a BBC.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Miután a legfelsőbb bíróság megtagadta az engedélyt az abortuszra, a gyerek a múlt hónapban megszült. A kislány nem tudott róla, hogy terhes, azt mondták neki, hogy azért nő a hasa, mert kő van a gyomrában.

A gyerek állítása szerint nagybátyja többször is megerőszakolta. A negyvenes éveiben járó férfit akkor letartóztatták. Jelenleg börtönben van, de még nem nyilatkozott. A DNS-teszt eredményei azonban felvetik a kérdést, hogy a kislányt valaki más erőszakolhatta meg.

A kislány vallomásában egyértelműen a nagybátyját nevezte meg, mint az erőszaktevőt, és az édesanya sem gyanúsított mást. Kedden a rendőrök és tanácsadók újra meglátogatták a családot, hogy meghallgassák a 10 évest.

A kislány terhességét július közepén fedezték fel, amikor hasfájásra panaszkodott, szülei pedig kórházba vitték. Az abortusz túl kockázatos lett volna, ezért a legfelsőbb bíróság nem engedélyezte. A család nem akarta a gyereket, ezért a kicsit a gyermekjóléti szolgálathoz vitték. Az indiai törvények a terhesség 20. hete után nem engedélyezik az abortuszt, csak, ha az anya élete veszélyben van.

A múlt pénteken egy másik, 13 éves indiai kislány, 32 hetes terhesen szült kisfiút. A kisbaba két nappal később életét vesztette.

Kommentek:

Top 0