• Krimi
Faktor

Saját családja nevette ki a főztjét, a bosszú több halálos áldozatot is követelt

Az indiai nő egy házibulin bosszúból 88 embert megmérgezett, öten bele is haltak.

Halálbüntetéssel kell szembenéznie annak az indiai nőnek, aki 88 családtagját mérgezte meg: közülük ötöt megölt. Pradnya Survase meggyilkolta férjét, anyósát, két sógornőjét és anyósának nővérét is, mert sokszor kinevették őt és gúnyt űztek abból, ahogyan főz - írja a Metro.

A khalapuri nyomozóknak sikerült kiderítenie, hogy többféle halálos kígyóméregből álló keveréket öntött az ételbe, amit a házavató buliján szolgált fel 120 vendégének. A méregtől 88 ember szinte azonnal rosszul lett, köztük 7-13 éves gyerekek is. Mindenkit kórházba vittek, de öt embernek már nem tudták megmenteni az életét.

Egy 13 éves túlélő azt mondta a rendőröknek, hogy az ételnek nagyon keserű íze volt. A helyszínelők megtalálták a mérget tartalmazó üvegcsét a ház körül. Survase ekkor tört meg és vallott be mindent a rendőröknek.

Különösen kegyetlen tettét azzal indokolta, hogy amióta újból megházasodott, második férjének családtagjai többször megalázták őt a konyhában. Úgy érezte, hogy a rosszindulatú rokonok tönkretették volna kapcsolatát és csak ezt szerette volna megakadályozni. Rejtély, hogy miért éppen úgy próbálta óvni házasságát, hogy a férjét is meggyilkolja.

A nőnek most ötrendbeli gyilkosságért, tömeg ellen aljas módon elkövetett gyilkossági kísérletért és összeesküvésért kell felelnie, a legsúlyosabb büntetés, melyet kiszabhatnak rá, a kötél általi halál.

Kommentek:

Top 0