• Krimi
Faktor

Vérző kisfiú mászott az iskolában, megerőszakolták, majd elvágták a torkát

A hétéves gyerek nem sokkal a történtek után életét vesztette.

A tettest elfogták. (Képünk illusztráció.)

A tettest elfogták. (Képünk illusztráció.)

Egy második osztályos kisfiút öltek meg a saját iskolájában, miután szexuálisan bántalmazták. A bűntény Indiában, a gurgáoni Ryan International School egyik vécéjében történt.

A gyereket az édesapja a nővérével együtt tette ki az iskolánál. Még mielőtt a tanítás elkezdődött volna, a vérző kisfiút a mosdó mellett mászva találták meg. Nem sokkal később azonban meghalt.

Állítólag az iskolabusz kísérője vágta el a kicsi torkát, miután megpróbálta megerőszakolni. Három másik gyerek vette észre a férfit a mosdóban, amikor át akartak öltözni az iskolai egyenruhájukba. A biztonsági kamerák felvételei alátámasztották a gyanút, később az iskolai alkalmazott is beismerő vallomást tett.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A férfit a hírek szerint korábban már menesztették egy alig 5 kilométerrel távolabb lévő iskolából, ahol “szexuális ragadozóként”  viselkedett – írja a Kárpátinfo. Annak az esetnek ugyanakkor nincs nyoma a rendőrségi jegyzőkönyvekben.

    Az eset óta nap mint nap feldühödött szülők százai tüntetnek az iskola előtt. Annyira mérgesek, hogy többször a rendőröknek kellett visszafogniuk őket: vasárnap egy közeli italboltot is felgyújtottak. Közben a hétéves kisfiú szülei az indiai központi nyomozóiroda vizsgálatát követelik. Azt mondják, nem biztosak benne, hogy az igazi tettes került rendőrkézre.

    Kommentek:

    Top 16