• Krimi
Faktor

Borzalom, 18 órán át erőszakolta az apa barátaival együtt saját lányát

A nő a történtek után egyből az édesanyjától kért segítséget.

Az indiai hatóságok eljárást indítottak egy ötvenes éveiben járó férfi ellen, aki a két barátjával közösen megerőszakolta a saját lányát – jelentette a helyi sajtó. A 35 éves nőt hétfőn nagyjából 18 órán át tartották bezárva az egyik férfi házában, és ez idő alatt egymás után többször is megerőszakolták.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A helyi rendőrség közlése szerint az apuka egy vásárba ment el lányával, ahol találkoztak a férfi egyik barátjával. Ekkor rávették a nőt, hogy menjen el velük egyik közös barátjuk házába az Uttar Prades államban található Sitapur városában. Ott aztán bezárták egy szobába, ahol mindannyian megerőszakolták.

A nőnek nagyjából 18 órával később sikerült megszöknie. Anyjához menekült, akinek elmondta, hogy mi történt, azonnal értesítették a rendőrséget. A rendőröknek csak az apa egyik barátját sikerült letartóztatniuk az eset miatt, az apa és a harmadik férfi még szökésben van.

A helyi rendőrség közlése szerint az áldozat 16 évvel korábban feleségül ment egy férfihoz, de két év múlva házassága felbomlott, és ő kisfiával együtt visszaköltözött a szüleihez.

Kommentek:

Top 0