• Krimi
Faktor

Közölte az ügyészség: ez lehet az inárcsi gyilkosság elkövetőjének sorsa

A férfi adósságai miatt ragadott kést és ölte meg a családsegítőt.

Szörnyű tragédia rázta meg szerdán Inárcsot, amikor egy férfi leszúrta a helyi családsegítőt. A férfi nehéz anyagi helyzetbe került, neki és a családjának júliusban el kellett volna hagyniuk a házukat.

Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

A Dabasi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Inárcson működő kirendeltségén dolgozó családsegítő, egy inárcsi asszony megpróbált szállást találni a gyanúsítottnak és családjának, de nem járt sikerrel. A férfi akkor szúrta nyakon az asszonyt, amikor megtudta a rossz híreket, a nő a helyszínen elhunyt. Ezután a férfi átment a közelben levő polgármesteri hivatalba, ahol bejelentette a tettét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A férfit közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés miatt hallgatták ki. A bűncselekmény minősített emberölés, akár életfogytig tartó szabadságvesztés, ezért a férfi szökésétől okkal lehet tartani. Annak a veszélye is fennáll, hogy a gyanúsított szabadon védekezve újabb bűncselekményt követne el. A Pest Megyei Főügyészség ezért a férfi letartóztatását kérte - tájékoztatott pénteken az ügyészség.

    Kommentek:

    Top 16