• Kultúra
Faktor

In­gye­nes kon­cer­tek egész áp­ri­lis­ban az Ak­vá­rium Ta­vasz Te­ra­szon

Be­kö­szön­tött az áp­ri­lis, és a szép ta­va­szi idő is, ez pedig azt je­lenti, hogy ismét kez­de­tét ve­heti az egyik leg­jobb kül­téri prog­ram­so­ro­zat, az Ak­vá­rium Ta­vasz Te­rasz. A Bu­da­pesti Ta­va­szi Fesz­ti­vál ki­emelt hely­szí­ne­ként az Ak­vá­rium Klub prog­ramja áp­ri­lis 5. és 22. kö­zött várja a sza­badba vá­gyó­kat akusz­ti­kus kon­cer­tek­kel, va­sár­na­pon­ként pedig gye­rek­prog­ra­mok­kal. A be­lé­pés most is in­gye­nes!

Ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz.

Immár harmadik alkalommal zenélnek majd egy szál gitárral az Akvárium napsütötte lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei.

Idén ráadásul két nemzetközi sztárfellépő is érkezik majd az Akváriumba.

Április 5-én a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute lép színpadra, április 17-én pedig Laura Gibson, az amerikai énekes-dalszerző.

Emellett a Tavasz Terasz keretében lép majd fel többek között Czeglédi SzabolcsJárai MárkMolnár TamásHenri GonzoNové SomaDuke BluebeardBarbi és JancsóBérczesi RobiOdett és a Lázár tesók is. Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként pedig idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél majd 11 órától a teraszon.

Kommentek:

Top 0