• Krimi
Faktor

Kiderült, hogy mi történt még az Ikea kiürítésekor

Csütörtökön délután kellett kiüríteni az Örs vezér téri Ikeát, mert egy autó füstölni kezdett. Csakhogy a rendőrök éppen egy férfi letartóztatásával voltak elfoglalva.

A mélygarázsban fogták el azt a férfit, aki ellen a svéd hatóságok 19 rendbeli gazdasági és pénzügyi bűncselekmény miatt európai elfogatóparancsot adtak ki.

A 32 éves E. Istvan svéd állampolgárt a nyomozók előállították a XIV. kerületi rendőrkapitányságra. A magyar rendőrség a férfi kiadatása miatt felveszi a kapcsolatot a svéd kollégákkal, addig ő őrizetben lesz.

A nyomozók a rendőri intézkedés után észrevették, hogy egy nem messze parkoló autó kigyulladt. A rendőrök szóltak a mélygarázsban tartózkodó embereknek, hogy haladéktalanul hagyják el a vészkijáraton a parkoló szintet.

Szóltak a tűzoltóknak, majd az áruház biztonsági őreivel közösen poroltóval, valamint a tűzvédelmi csapok használatával elkezdték oltani a tüzet, hogy az más kocsikra, illetve az épületre ne terjedjen át. A kiérkező tűzoltók a helyszínt átvették, de a rendőrök már eloltották előttük a tüzet – írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0