• Belföld
Faktor

Megrohamozták a vevők az IKEA oldalát, szidással van tele a Facebook

Az IKEA új szolgáltatást indított, a Click&Collectet, amellyel egyelőre nem aratott osztatlan sikert. A vásárlók pedig elégedetlenségüknek hangot is adtak.

A kommentelők azon háborodtak fel, hogy 3 ezer forintot kell fizetni azért, hogy az online kiválogatott termékeket átvehessék az áruházban, ráadásul az átvételre csak a budaörsi áruházban van lehetőségük - egyelőre.

Az áruház az elégedetlenkedőknek azt írta, hogy a Click&Collect szolgáltatás - vagyis az előre összeállított csomagok áruházban való átvétele - egyelőre tesztüzemben indult el, és az nem azonos a házhoz szállítással. Hozzátették, hogy az új szolgáltatás valóban díjköteles, de az említett díj magában foglalja a termékek összekészítését és tárolását az átvételig.

Az IKEA még hozzátette Facebookon:

Sziasztok!

Köszönjük visszajelzéseiteket! Az "online rendelés áruházi átvétellel" szolgáltatás teszt jelleggel indult el, a házhoz szállítással pedig terveink szerint a nyár folyamán egészül majd ki. Addig is köszönjük türelmeteket, és várjuk észrevételeiteket, melyek mind abban segítenek majd, hogy a lehető legkényelmesebb vásárlást biztosíthassuk majd a számotokra.

Köszönettel, az IKEA csapata

Kommentek:

Top 0