• Tech
Faktor

Rugalmas munkaidőben dolgozna? Ezzel a munkával bármikor jól kereshet

És az állás megszerzése is csak 20 percbe telik.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A Sendee nevű alkalmazással komoly bevételre is szert tehet az, aki dolgozik érte. Ezzel a munkával az is felhasználó lehet, aki például egyetemistaként csak heti 8-10 órát dolgozna, de az is, aki teljes munkaidőben vállalna feladatokat.

Megjelent egy hazai szolgáltatás, amelynek felhasználói miközben biciklivel, motorral vagy autóval közlekednek a városban, vállalják, hogy ha pont arra van dolguk, elviszik a környékre mások csomagjait. Ez lehet egy alkalmi megbízó is, de sok étterem is igénybe veszi az ilyen módon "kiszervezett" futárok munkáját. A Sendee-felhasználók a megbízó ügyfelek által fizetett szállítási díj 75 százalékát megkapják - írja a HVG. A regisztrálók bevétele a címpénz + kilométerdíj + borravaló hármasból áll össze.

A kifizetés heti rendszerességű. A cég szerint ha valaki hetente 25 címet vállal, az nagyjából 70 kilométert hajtva teljesítheti a feladatát, hetente 22 ezer forintos bevételért. De ha valaki komolyabban űzné a munkát, akkor egy 200 ezer forint körüli fizetést is összehozhat Budapesten.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az egy éve indult Sendee futárappnak már közel 700 regisztrált alvállalkozója van. A magyar startup szerint a kedvező jutalék és szabad időbeosztás mellett az is csatlakozásra ösztönzi a leendő felhasználókat, hogy mindössze 20 perc alatt szert tehetnek egy új állásra. Ennyit vesz igénybe ugyanis a személyes regisztráció, ami után pár napon belül már kisadózó vállalkozóként indulhat első hivatalos útjára az, aki nem is olyan rég még azt sem tudta, mivel fogja elütni a szabadidejét vagy éppen miből fog megélni. A szolgáltatásba alkalmi vagy rendszeres futárként ide kattintva regisztrálhat.

    Kommentek:

    Top 16