• Sport

Így kíván boldog karácsonyt a magyar labdarúgó-válogatott - videó

Az mlsz.hu oldalra felkerült egy videó, ahol többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor, illetve a szövetségi kapitány Bernd Storck is kellemes ünnepeket kíván a szurkolóknak. Mellettük még megszólal Andreas Möller, és a válogatott két tehetséges focistája, Kleinheisler László és Nagy Ádám is.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke

Csányi Sándor ünnepi köszöntőjében elmondja, hogy a válogatott és a futsal-válogatott Európa-bajnoki kvalifikációja és a női utánpótláscsapatok sikeres Eb-selejtezős szereplése után kimondhatjuk: nagyrészt sikeres évet zártunk.

Az út kezdete ez, hiszen nem szeretném, ha egyszeri esemény lenne, hogy Európa-bajnokságon játszik a válogatott. Nyilvánvalóan elvárás, hogy ezentúl, ha lehet, szinte mindig ott legyünk az Európa-bajnokságon. Ehhez sokat kell fejlődni, játékosoknak, edzőknek, klubok vezetésének és mi magunknak is.

- mondta Csányi Sándor.

Bernd Storck szövetségi kapitány ünnepi üzenetében köszönetet mondott a válogatott szurkolóinak, és azt mondta, reméli, hogy a jövőben sok olyan közös élményben lesz része a labdarúgást szeretőknek, mint amilyen a norvégok elleni Eb-pótselejtező volt. 

Köszönjük szépen a szurkolóknak ezt a fantasztikus évet! Csodálatos volt az utolsó mérkőzés a norvégok ellen, rengeteg segítséget kaptunk a szurkolóktól, ők voltak a tizenkettedik ember a csapat mögött. Mi, együtt megérdemeltük ezt a sikert, a franciaországi részvételt.

- mondta a kapitány.

Ünneplő játékosok a magyar-norvég után.

Ünneplő játékosok a magyar-norvég után.

Top 0