• Külföld
Faktor

Így jelzett karácsonykor az elhunyt testvér szelleme, hogy még itt van

Egy brit betegápoló azt állítja, hogy sikerült egy fotót lőnie egy szellemről, amely az egyik betege karácsonyfáját kísértette - leverte az egyik díszt a fáról, amikor éppen róla beszélgettek.

Melanie Scholes, 31 éves betegápoló szenteste éppen egyik magányosan élő páciensénél ült és beszélgetett vele elhunyt testvéréről, amikor egy üvegdísz magától leesett a karácsonyfáról és összetört. Egy pillanat alatt megfagyott a levegő a szobában. A fát legalább 15 perccel korábban díszítették fel, így ha a dísz magától le akart volna esni a rossz rögzítés miatt, már leesett volna. De ezen még túlléptek, nem tulajdonítottak neki nagyobb jelentőséget, mint amennyit érdemel.

A megdöbbentő fotót ITT nézheti meg közelebbről!

EZT IS AJÁNLJUK:

    Melanie később lefotózta a karácsonyfát teljes pompájában, hogy elküldje édesanyjának a képet, és ekkor érte őket a második sokk. A díszes fenyőfa ágai közt egy furcsa, emberinek tűnő arcot fedeztek fel, pont ott, ahonnan korábban leesett a dísz. Melanie úgy gondolja, hogy a páciense elhunyt testvére jelent meg a fotón, és még mindig köztünk van szellem alakban. Amikor pedig éppen arról beszélgettek, hogyan vesztette el a harcot a rákkal szemben, az itt ragadt lélek a fenyődísz leverésével akarta jelezni, hogy ő is ott van.

    A gondozóként dolgozó nő már korábban is tapasztalt hasonló jelenségeket betegei körében, vagy éppen elhunyt pácienseivel kapcsolatban. Úgy gondolja, valamiféle túlvilági létezés lehetséges a halál után. Az elhunytak éteri alakban még egy ideig ebben a világban bolyonganak, míg végül el nem enyészik energiájuk...

    Top 16