• Krimi
CsR

Így élt Olaszországban az eltűnt magyar tinilány

Hetek után került elő Csüllög Andrea, édesapja Zsigmond az ünnepekkor már magához ölelheti eltűnt lányát.

A 15 éves Csüllög Andrea október végén tűnt el, családja égre-földre kereste. Kétségbeesésük akkor lett teljes, mikor kiderült, hogy Andi a metrós rémmel, Gál Dániellel szökött meg.

– Még nincs itthon, de a rendőrség már dolgozik azon, hogy haza tudják szállítani – magyarázta Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke. A szervezet a rendőrséggel szorosan együttműködve kereste Andit, végül az alapítvány lelt rá. – Megtudtuk, hogy az olaszországi Torinóban vannak. Az információt azonnal átadtuk a rendőrségnek, akik rögtön intézkedtek.

Három hete egy informátorunk találkozott velük, ő mondta, hogy a fiatalok az utcán élnek, felváltva alszanak és kéregetésből tartják fent magukat. Aznap este már tíz óra volt, de még nem ettek, így adott nekik pénzt. Azután bement a rendőrségre, és jelentette, hogy felismerte a kereső posztunkból

– mondta Vivien a Blikknek. Hozzátette, a garázdaságért keresett bűnözőt, Gál Dánielt nem fogták el.

– Alig hittem el, mikor telefonáltak, hogy meglett, elképesztően boldogok vagyunk, remélem az ünnepeket már együtt töltjük – mondta az örömhír után a Blikknek Andrea apja, Csüllög Zsigmond.

Kommentek:

Top 0