• Krimi
Faktor

Diáklányokkal szexelt az igazgatóhelyettes

Állítólag három 16 év alatti diáklánnyal is szexuális kapcsolatot létesített egy iskola igazgatóhelyettese: kirúgták az állásából.

Elbocsátottak az állásából egy igazgatóhelyettest az Egyesült Királyságban található Swanseaben, miután kiderült, hogy szexuális kapcsolatot létesített tinédzserlányokkal. A vád szerint a 35 éves Jonathan Norbury három 16 év alatti diákkal is szexelt. Állítólag az egyik tanulóval egy osztályterem szekrényben közösült, de egy sikátorban és a férfi kocsijában is sor került rá. A vád ellenére Norbury végkielégítéssel és ajánlólevéllel távozott az intézményből – írja a The Sun.

Illusztráció

Illusztráció

A férfi kiváló referenciákkal került az iskolába, felelősségteljesen és lelkiismeretesen végezte a munkáját, értéket képviselt a tanári karban, aki a diákok szükségleteit és eredményeit minden más elé helyezett.

A három diáklány 15 éves lehetett, amikor megismerkedett Norbury-vel. 2005 és 2010 között kerültek kapcsolatba vele, amely során előbb flörtölő üzeneteket váltottak egymással, majd személyesen is találkozgattak. A férfival mindhárom lány szakított, és folytatták az életüket, azonban a rendőrség 2010-ben kapcsolatba lépett velük, miután egy névtelen bejelentést kaptak Norbury tettével kapcsolatban.

Az egykori tanár beismerte, hogy etikátlan kapcsolatot létesített két 16 éves tinédzserrel, azt viszont tagadta, hogy volt egy harmadik lány is. Akárcsak azt is, hogy akkor létesített velük szexuális kapcsolatot, amikor még kiskorúak voltak.

Kommentek:

Top 0