• Élet
Faktor

Igazak Önre ezek az állítások? Ha igen, akkor egy zseni

Lehet, hogy még annál is okosabb, mint hitte.

Csak hét állításra kell helyeslően bólogatnia, és bebizonyosodik: Ön egy igazi zseni!

Mindenre kíváncsi Ha nyomon követi a történéseket a világban, és állandóan a híreket bújja, akkor jó eséllyel egy géniusz. Ez különösen akkor igaz, ha a sporttól kezdve a tudományon át minden érdekli.

Beszélget magávalBizony nem az őrültség jele, ha az ember magában beszél. Mivel rengeteg hatás ér minket nap mint nap, ezért a zseniknek szükségük van rá, hogy ezeket a dolgokat megvitassák, akár magukkal is.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Folyton olvasBár sokan szeretnek olvasni, a zsenik ezen a téren is mindenevők. Az ő könyvespolcaikon a romantikus regényektől kezdve a sci-fiken át, egy jó krimiig minden megtalálható.

  Imádja a kihívásokatRajong a logikai játékokért amelyekkel a tudását tesztelheti? A zsenik imádnak sudokut játszani, puzzle-t összerakni, vagy például keresztrejtvény fejteni.

  Nem baj, ha feledékeny Meglepő, de a géniuszokra jellemző a feledékenység, hiszen annyi mindent raktároznak el az agyukban, hogy a számukra kevésbé fontos információkat egyszerűen elfelejtik - írja a femcafe.hu. Gyakori például, hogy ha belépnek egy szobába, elfelejtik, hogy miért is indultak.

  Sokszínű a múltjaA zsenikre jellemző, hogy sok mindenen mentek keresztül, mire elértek oda, ahol most vannak. Ha Ön is géniusz , biztosan rengeteg élményről tud beszámolni.

  Túlaggódik mindentAz sajnos nem igaz, hogy a zsenik tele vannak önbizalommal. Legtöbbször kétségekkel vannak tele, mert tudják, hogy nincsenek fekete-fehér válaszok és a tudás folyamatosan változik, növekszik. Ez a tudat pedig összezavarhatja őket, így gyakran mindent túlaggódnak, túlgondolnak.

  Kommentek:

  Top 16