• Krimi
Faktor

Kifigyelte a magányos néniket és megerőszakolta őket Zsolt Angliában

S. Zsolt Colne és Nelson települések környékén zaklatta az idős nőket tavaly május és október között. Fél év leforgása alatt több ingatlanba is betört, ahol megerőszakolta az ott élő nőket.

A tárgyalás jelenleg is zajlik, Zsoltot egy 66 éves nő megerőszakolásával és egy 70 éves asszony szexuális zaklatásával vádolják. A rendőri jelentések szerint a férfi először tavaly május 10-én jutott be a 70 éves nőhöz, aki arra ébredt, hogy valaki széttárja a lábait és közé nyúl. A szituáció annyira bizarr volt az asszony számára, hogy először azt hitte, csak hallucinál. A támadásnak azonban ellenállt, Zsolt pedig elmenekült.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az utolsó, feltételezett bűncselekmény októberben történt. A 25 éves Zsolt akkor szintén egy nyugdíjast támadott, majd erőszakolt meg. A két eset között további 4 nő jelentette, hogy a férfi járt a lakásukban. Egy ötödik asszony pedig arról számolt be, hogy háromszor is látott valakit a kertje végében állni. Jeremy Grout-Smith ügyész a tárgyaláson elmondta, hogy Zsolt figyelte azokat a lakásokat, ahová aztán betört. Mindig olyan helyet és alkalmat keresett, hogy magányosan legyenek áldozatai.

Az idősebb emberek gyakrabban élnek már egyedül, különálló lakrészben vagy házban, emiatt könnyű célpontok – fogalmazott az ügyvéd. Zsolt a bíróságon azt elismerte, hogy betört házakba, de csakis azért, hogy pénzt és értéktárgyakat lopjon. Azt a vádat abszurdnak nevezte, hogy megerőszakolt volna egy 66 éves nőt. Kiderült viszont, hogy öt évvel ezelőtt Torontóban is letartóztatták már hasonló vádakkal, azaz visszaesőnek számít. Az ügyben várhatóan két héten belül hoznak ítéletet – írja a Lancashire Telegraph.

Kommentek:

Top 0