Koczán Martin

Idén is Pedagógus Oscar-díjátadó!

Immáron 4. éve osztják ki a díjakat a legmenőbb tanároknak! Tavaly a népszerű Gundel-Takács Gábortól vehették át a győztesek a díjat, idén vajon melyik híresség lesz az?

 Neteducatio idén is kiosztja Pedagógus Oscar-díjait, mégpedig a Modern Pedagógus konferencia keretein belül. Ez egy olyan hagyományteremtő kezdeményezés, melynek célja a pedagógus munka presztízsének emelése, az odaadó munka megbecsülése.

A Pedagógus Oscar-díjat négy kategóriában osztják ki: óvodapedagógus, általános iskolai tanító/tanár, középiskolai tanár és szakmai különdíj. A díjra a kollégák jelölhetik egymást, így fókuszba kerül egymás munkájának elismerése is. Az első három kategória győztese közösség szavazata alapján kerül ki, így a diákok és a szülők is kifejezhetik az elégedettségüket, szimpátiájukat, a szakmai különdíjat pedig szakmai zsűri ítéli oda. Tavaly szakmai különdíjjal Gabnai Katalint díjazták, aki a magyarországi drámapedagógiai képzés elindítója. Olyan projektekben vett részt, mint a 2017-es Oscar-díjas Mindenki című film.

A jelölések beérkezésének határideje 2018. február 18. 23.59.  Az első kör 2018. február 19-étől 23-án 23.59 óráig tart, melyben a Jelöltekre kategóriánkénti űrlapon lehet szavazni, melyet Szervező a Facebook oldalán tesz közzé.  A második kör 2018. február 22-étól március 4-én 23.59-ig tart. Idén áprilisban a Modern Pedagógus konferencia keretében az Európa

Hajón kerül majd sor az átadóra: tavaly a népszerű Gundel-Takács Gábortól vehették át a győztesek a díjat, idén vajon melyik híresség lesz az?

Kommentek:

Top 0