• Belföld
Faktor

Szörnyű látvány a Csongrád megyei házban: a házaspárnak esélye sem volt

Péntek hajnali 5 óra körül Hódmezővásárhelyen a szomszéd varrodába érkező dolgozók észlelték, hogy a mellettük álló házból ömlik ki a füst. Azonnal értesítették a tűzoltókat, de a lakókat már nem lehetett megmenteni.

A Délmagyar úgy tudja, hogy az épületben egy 80 év fölötti házaspár, Lajos bácsi és felesége lakott, de a szomszédok nem tudták megmondani, hogy a házaspár gyereke és élettársa is velük élt-e. Elmondták, hogy láttak egy középkorú párt a füstölő ház udvarában: valószínűleg az idős emberek lányát és élettársát.

Fotó: MTI - Donka Ferenc

Fotó: MTI - Donka Ferenc

A tűz egy 3 négyzetméteres előszobában keletkezett de a füst az egész lakásra átterjedt. Az utcában lakók azt beszélték egymás közt, hogy a házaspár nem a tűzben hunyt el, hanem már előtte halottak voltak. Ezt hivatalosan a hatóságok nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

Fotó: MTI - Donka Ferenc

Fotó: MTI - Donka Ferenc

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a rendőrök egy tűzeset helyszínéhez vonultak ki, ahol két holttestet találtak. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Jelenleg helyszínelők vizsgálják át az épületet és a környéket, az utca mindkét végét lezárták a rendőrök.

Kommentek:

Top 0