• Külföld
Faktor

Húsz éves lány gázolt halálra egy édesapát a zebrán, a tragédia után rágyújtott

"Ég a szívem, ha arra gondolok, hogy nem vársz már otthon, amikor jövök."

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Házkutatást tartottak vasárnap egy lánynál, aki szombat este egy zebrán halálra gázol egy férfit Romániában. A 20 éves lány bedrogozva vezetett, ezért kábítószereket kerestek a lakásán.

Szemtanúk szerint a  lány még csak nem is lassított, amikor nagy sebességgel a zebrához közeledett. Éppen akkor kelt át az úttesten egy 57 éves férfi, maga mellett tolva a biciklijét. Az ütközés ereje az áldozatot több méterre elrepítette a gázolás helyszínétől. A férfi azonnal belehalt a sérüléseibe - írja a Maszol.

A balesetet okozó lány kiszállt az autóból, de nagyon furcsán viselkedett a szemtanúk szerint. Körbejárta a helyszínt, majd nyugodtan rágyújtott egy cigarettára. Vérvételkor derült ki, hogy kokaint és marihuánát fogyasztott, mielőtt volánhoz ült.

A lányt őrizetbe vették, az éjszakát a fogdában töltötte, de reggel szabadon engedték, hatósági felügyelet alatt védekezhet. Mivel bevallotta, hogy otthonában is tart drogokat, vasárnap házkutatást tartottak nála az ügyészek. A lányt tudatmódosító szerek hatása alatti vezetéssel és gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

A halálra gázolt férfi lánya Facebookon reagált a hírre.

Ég a szívem, ha arra gondolok, hogy nem vársz már otthon, amikor jövök. Esküszöm, hogy igazságot szolgáltatok neked

– írta a külföldön élő 26 éves Maria Gabriela, aki bocsánatot kért apjától minden elkövetett rosszaságáért.

Kommentek:

Top 0