• Krimi
Faktor

Bokorba rángatta, fojtogatta, majd megerőszakolta a kiskorú lányt egy férfi Oroszlánynál

A tettes ellen most vádat emeltek.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt vádat emelt egy letartóztatásban lévő férfival szemben.

A férfi együtt szeretett volna járni a lánnyal, aki azonban csupán barátként tekintett rá. A férfi tavaly áprilisban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a kiskorú lányt azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A férfi a bokor alól kivette az előzőleg oda készített húsklopfolót, majd nagy erővel, legalább háromszor fejbe vágta a lányt, amikor hátat fordított neki. A büntetett előéletű férfi ezt követően fojtogatni kezdte, majd ököllel többször is megütötte.

A férfi ezután sem engedte távozni a kiskorút, sátrat állított fel a helyszínen, majd még kétszer megerőszakolta. A lánynak a bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése, több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát érő szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére.

Az elkövető ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat.

Az ügyészség 12 év fegyházat kért a férfira, akit már korábban is elítéltek szexuális erőszakért.

Kommentek:

Top 0