• Külföld
Faktor

Furcsa összetevő kerülhet a kedvenc húsgolyójába

Az Ikea át akarja alakítani a kínálatot.

Az Ikea nagy dobásra készül, a legendás húsgolyókat akarják megújítani és a Daily Star szerint alternatív összetevők - például rovarok, algák, illetve laboratóriumban készült hús - is felmerültek a gyártók fejében. A végleges döntés azonban még nem született meg.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Vera Mertes Banchereau, az Ikea Élelmiszerosztályának vezetője elmondta, hogy egyelőre még nem döntöttek a rovarok mellett, de azt megerősítette, hogy olyan új lehetőségeket keresnek, amelyek fenntarthatóbb gyártást és sok ember ellátását teszik lehetővé, egészségesek és olcsók.

Ennek megfelelően a cég pár hete például bejelentette, hogy vegán hot dogokat dobnak piacra idén augusztusban.

Kommentek:

Top 0