• Külföld
Faktor

Orvosi csoda: halva született ikertestvére után két héttel élve született a kislány

Az édesanya nagyon boldog, mert az orvosok azt mondták, hogy kislánya sem fogja túlélni.

A hulli Gemma Bryant újszülött fiát, Kobi Nathanielt elvesztette, viszont utána 17 nappal megszületett lánya, Lexie. „Az érzelmek keserédes hullámvasútja” – így jellemezte az elmúlt időszakot az édesanya, akinek azt mondták az orvosok a szülőknek, hogy testvére halála után Lexie-nek szinte semmi esélye az életre.

Kobi a terhesség 21. hetében halva született, a tüdeje még nem volt elég fejlett. Gemmát és párját, James-t arra figyelmeztették az orvosok, hogy valószínűleg három napon belül megszületik a másik baba is, és nagyon kicsi a túlélésének az esélye.

Lexie viszont több mint két héttel később született meg, igaz csak 53 dekagrammal, és szülei is csak 20 nappal a világra jötte után ölelhették először magukhoz.

„Csodálatos volt. Folytak a könnyeim a megkönnyebbüléstől. Több mint két órán keresztül feküdt a mellkasomon. Stabil volt az állapota, a szívverése is normális volt, minden gép leállt, mintha elégedett lett volna” – nyilatkozta az anya a Hull Daily Mailnek.

A kislánynak vannak jobb és kevésbé jobb napjai, de folyamatosan harcol, és úgy tűnik, minden esélye megvan egy normális életre.

Kommentek:

Top 0