• Krimi
Faktor

Újabb rendőri rajtaütés Budapesten: elfogták a férfiakat, akik a Hős utcába indultak a droggal

Kedden három férfit fogtak el.

Az egyik vásárló a Hős utcába vitte volna a drogot, de a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói kedden délután Pesterzsébeten elfogtak két kábítószer-birtoklót. A 44 éves budapesti B. Edénél 1,6 gramm sárga, rögös kábítószergyanús anyagot, valamint három kábítószergyanús anyaggal átitatott cigarettát találtak. A férfi a vásárlást követően a Hős utcába vitte volna a drogot. A másik vevő, a 36 éves budapesti S. Jánosnál 1,8 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket és 73,5 gramm fehér port találtak.

A nyomozók aznap este egy pesterzsébeti lakásban elfogták a dílert is, a 23 éves budapesti V. Rolandot. A nyomozók a férfi lakásán kábítószer-kereső kutya segítségével 600 gramm kréta elnevezésű drogot, 86 gramm kristályt, 50 gramm marihuánát, valamint 286 gramm kábítószergyanús fehér port és közel 300 ezer forint készpénzt találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Edét és S. Jánost kábítószer birtoklása miatt, V. Rolandot – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki. A rendőrök a férfi előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0