• Krimi
Faktor

Horti tragédia: felfoghatatlan, a nagymama eltervezhette az egészet

A 49 éves asszony szombaton négy éves unokájával ugrott a vonat elé, egyikük sem élte túl a történteket.

A Blikk és a Bors is megrázó részleteket közöl a horti kettős tragédiáról. Mint korábban megírtuk, emberölés gyanúja miatt indult eljárás a nő ellen, aki négyéves unokájával együtt vetette magát egy vonat elé Hort és Csány között.

A 49 éves nő a lányával és unokájával élt a horti családi házban. Az anya nyitott gerinccel született, tolókocsiban él, a nagymama őt és a kisfiút is gondozta, akit imádott. A szóbeszéd szerint a gyámügy el akarta venni a gyereket, mondván, nem tudják megfelelően ellátni.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Mindkét lap arról ír, hogy a nagymama utalt rá, mire készül. Csuka Zsolt, aki ingyen adta bérbe a házát a családnak, a Blikknek azt mondta, a nagymama az elmúlt időben többektől is kérdezgette, fáj-e, ha az embert elüti a vonat. Állítólag a gyámhivatali procedúra miatt szánta rá magát a végzetes lépésre, amit lánya nem is sejtett.

Sokkolta az édesanyát négyéves kisfia halála. Cáfolta, hogy a gyámhivatal foglalkozott velük.  Az asszony szerint nem voltak előjelek, anyja és unokája imádták egymást.

"Édesanyám sem küzdött mentális betegséggel, ami talán választ adhatna a történtekre. Imádta az unokáját, és a magánélete is teljesen rendben volt" - mondta az anya.

A Borsnak azt mondta, igaz, hogy kerekesszékben ül, de tökéletesen alkalmas volt kisfia ellátására, mindent előteremtettek neki, ami erejükből telt, nem szenvedett hiányt semmiben, anyja pedig hétfőn akart elköltözni a barátjához.

A tragédia után a mozdony vezetőjét mentő vitte el. Sokkot kapott a történtektől, kórházban ápolják.

Kommentek:

Top 0