• Krimi
Faktor

Horror a kispesti munkásszállón, szíven szúrtak egy férfit

Emberölés miatt emeltek vádat.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat azzal a 30 éves debreceni munkással szemben, aki szíven szúrta ukrán társát egy kispesti munkásszállón.

A vádirat szerint a debreceni vádlott és két ukrán férfi egy szállóként használt kispesti családi házban lakott több magyar munkással. A vádlott az egyik emeleti szobában, a későbbi sértett a szintén ukrán társával egy másik szobában, míg két magyar munkás a nappaliban lakott.

Július 9-én hajnalban a későbbi sértett és társa egy hétvégi esti italozásból tértek haza. Kimentek a családi ház teraszára ahol tovább hangoskodtak és ezzel felébresztették a nappaliban alvó két társukat.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A két lakótárs és az ukránok között hangos szóváltás alakult ki, amibe nem sokkal később becsatlakozott az egyik emeleti szobában a hangzavarra felfigyelő vádlott is. A feldühödött munkás egy 9 centis késsel a földszintre sietett és szóváltást követően a teraszra kijutva a sértett felé szúró mozdulatot tett és kizárta őket a teraszra.

    Ezt követően a sértett és a társa a teraszajtót többszöri próbálkozás után benyomva bement a lakásba, majd elindultak a szobájuk felé. Ekkor észrevették, hogy a vádlott a konyhából kilépve már egy nagyobb, 15 centis késsel tart feléjük. Védekezésképp a náluk lévő térköveket a társuk irányába dobták, aki erre az ukrán férfit egy alkalommal, nagy erővel, 13 centiméter mélyen szívtájékon szúrta.

    A megszúrt munkás és társa a teraszra menekültek, ahol a sértett rövid időn belül eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítást követően életét vesztette. A korábban rablás miatt elítélt visszaeső vádlott letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

    Kommentek:

    Top 16