• Külföld
Faktor

A rendőrök is megrendültek: a 13 éves lányt évekig kínozták a szülei

Éveken keresztül szörnyetegként viselkedtek a lánnyal.

Horrorfilmbe illő történéseket kellett túlélnie egy 13 éves lánynak. A saját szülei évekig szörnyetegként viselkedtek vele.

A brutális esetre a kislány tanárai figyeltek fel először, akik felfedeztek néhány zúzódást - még márciusban. Georgia megye rendőrei ezt követően vették őrizetbe a 33 éves mostohaapát, Rimmon H. Lewist, valamint a szintén 33 éves anyát, Angela Strotherst. Eleinte egyrendbeli bántalmazás volt a vád, de a kamaszlány vallomása olyan titkokat fedett fel, ami még a legharcedzettebb nyomozókat is megrendítette.

A szülők amellett, hogy rendszeresen verték a lányt, gyakorta bezárták a mosókonyhába, amit még akkor sem hagyhatott el, amikor már maga alá pisilt - másnap pedig ugyanebben a ruhában kellett iskolába mennie. Enni csak akkor ehetett, ha már a többiek végeztek az asztalnál - ekkor általában megkapta a maradékokat, de olyan is volt, hogy macskakaját adtak neki, egy alkalommal pedig apja mosószert itatott vele.

A kislány vagy forró vagy jéghideg vízben fürödhetett, és emellett olyan napi “feladatokat” kellett elvégeznie, mint például az ajtó mellett állni teljesen mozdulatlanul, vagy épp ezerszer leírni azt: Tisztelem az apámat. Ha a napi feladatot nem teljesítette megfelelően, megbüntették - írja a Daily Mail.

A vádiratban az is szerepel, hogy a tini mostohaapja egy alkalommal olyan erővel feszítette szét nevelt lánya száját, hogy a szája széle mindkét oldalon felszakadt.

A pár a nyár folyamán megpróbálta megvásárolni lányuk hallgatását: új ruhákkal és bocsánatkérésekkel akarták elhalmozni, és megígérték neki, hogy a bántalmazásoknak vége lesz - persze ehhez vissza kellett volna vonni a vallomását.

Rimmon H. Lewist egyébként 2014-ben már elítélték ugyanennek a kislánynak a bántalmazásáért, 12 hónap börtönbüntetést kapott 10 évre felfüggesztve. Mivel az újabb eset a próbaidő alatt történt, őt azonnal be is börtönözték - az azonban nem tisztázott, hogy az elmúlt években vizsgálta-e bármilyen felügyeleti szerv, hogy kapcsolatba lép-e a bántalmazott kamasszal, illetve hogy bármilyen formában felügyelték-e a próbaideje alatt.

Kommentek:

Top 0