• Kultúra
Faktor

El­ké­pesztő klip­pel je­lent­ke­zik a dögös ma­gyar éne­kesnő

Ho­rá­nyi Juli ze­ne­kara új klip­pel és ha­ma­ro­san új al­bum­mal je­lent­ke­zik. Le­mez­be­mu­tató kon­cert 2019. áp­ri­lis 5-én a Trip Hajón!

Horányi Julit 2014-ben ismerte meg az ország, azóta sok izgalmas dolog történt vele: megalapította a YOULÏ zenekart.

A zenekar hangzása ötvözi és egyúttal esszenciáját is nyújtja az énekesnő korábbi pályafutásának. Dalaikban egyszerre van jelen az elvont, művészi gondolkodás és a mainstream zenék populáris dallamvezetése.

2016-ban indult és be is került A Dal2016 30-as mezőnyébe a Come Along című dalával. 2017-ben beválasztották a zenekart a Hangfoglaló Program támogatottjai közé, ennek köszönhetően és 2017 szeptemberében megjelenhetett első nagylemezük.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Szintén ebben az évben készítették el feldolgozásukat Arany János Ágnes Asszony című balladájára, ami megjelent az Arany Lemezen, olyan zenekarok feldolgozásával együtt, mint például a Margaret Island. 2018-ban a Better Than Me című dalukkal kampányt indítottak a bullying ellen az Absolut támogatásával. 2019 márciusában jelenik meg a YOULÏ zenekar második MOVE című nagylemeze. Az első kiadvány eklektikája ezen az albumon is visszaköszön: uptempo electro-funk, chillwave beütésű hip-hop és melodikus future bass dalok is megtalálhatók illetve készül még egy izgalmas kollaboráció Zoohachkerrel is. 

    Az album első dala a most megjelenő Move Your Body egy könnyed, táncos, vidám dal, egy életérzést fejez ki, melynek üzenete, hogy ha szomorú vagy, vagy lehangolt, akkor ne ragadj bele, hanem fordítsd át a rossz kedved, állj fel, tegyél be egy jó zenét, mozogj, sportolj, táncold ki magadból a feszültséget!

    A klipben látható extravagáns szexis ruháit Horányi Juli, aki Díszlet- és jelmeztervezőként diplomázott, saját maga tervezte. 

    Kommentek:

    Top 16