• Kultúra
Faktor

El­ké­pesztő klip­pel je­lent­ke­zik a dögös ma­gyar éne­kesnő

Ho­rá­nyi Juli ze­ne­kara új klip­pel és ha­ma­ro­san új al­bum­mal je­lent­ke­zik. Le­mez­be­mu­tató kon­cert 2019. áp­ri­lis 5-én a Trip Hajón!

Horányi Julit 2014-ben ismerte meg az ország, azóta sok izgalmas dolog történt vele: megalapította a YOULÏ zenekart.

A zenekar hangzása ötvözi és egyúttal esszenciáját is nyújtja az énekesnő korábbi pályafutásának. Dalaikban egyszerre van jelen az elvont, művészi gondolkodás és a mainstream zenék populáris dallamvezetése.

2016-ban indult és be is került A Dal2016 30-as mezőnyébe a Come Along című dalával. 2017-ben beválasztották a zenekart a Hangfoglaló Program támogatottjai közé, ennek köszönhetően és 2017 szeptemberében megjelenhetett első nagylemezük.

Szintén ebben az évben készítették el feldolgozásukat Arany János Ágnes Asszony című balladájára, ami megjelent az Arany Lemezen, olyan zenekarok feldolgozásával együtt, mint például a Margaret Island. 2018-ban a Better Than Me című dalukkal kampányt indítottak a bullying ellen az Absolut támogatásával. 2019 márciusában jelenik meg a YOULÏ zenekar második MOVE című nagylemeze. Az első kiadvány eklektikája ezen az albumon is visszaköszön: uptempo electro-funk, chillwave beütésű hip-hop és melodikus future bass dalok is megtalálhatók illetve készül még egy izgalmas kollaboráció Zoohachkerrel is. 

Az album első dala a most megjelenő Move Your Body egy könnyed, táncos, vidám dal, egy életérzést fejez ki, melynek üzenete, hogy ha szomorú vagy, vagy lehangolt, akkor ne ragadj bele, hanem fordítsd át a rossz kedved, állj fel, tegyél be egy jó zenét, mozogj, sportolj, táncold ki magadból a feszültséget!

A klipben látható extravagáns szexis ruháit Horányi Juli, aki Díszlet- és jelmeztervezőként diplomázott, saját maga tervezte. 

Kommentek:

Top 0