• Krimi
Faktor

Hónapokig kínozták a 12 éves lányt a tinédzserlányok

Három tinédzserlányt hallgat ki a francia rendőrség a párizsi Creteil negyedben, ahol a lányok hónapokon keresztül kínozták 12 éves ismerősüket. A kínzók 13 és 15 évesek, az áldozat családja úgy érzi, a történtek után nem élhetnek tovább a kerületben.

illusztráció - fotó: Europress / Thomas Samson - AFP

illusztráció - fotó: Europress / Thomas Samson - AFP

A 12 éves Sandra édesapja azt mondta, hogy a lányok cigarettát nyomtak el a lánya arcán és karján, máskor kificamították az állkapcsát, megvágták késsel vagy éppen levizelték. A csapat a pénzét is elvette, majd megkínozták, hogy lopjon egy boltból – írja a BBC.

Ez nagyon bonyolult. Sokáig nem is beszélt róla, majd azt mondta, attól fél, hogy problémát okozott nekünk

– mondta az apa.

A rendőrséget csak a bolti lopás után vonták be az ügybe – a lány akkor beszélt először a szüleinek arról, hogy terrorizálják az idősebbek. Aznap ugyanis az édesanyja az utcán talált rá, véresen és remegve. A szülők ekkor tudták meg, minek van kitéve december óta a lányuk.

Azt észrevettük, hogy néha eltűnik egy kis pénz vagy ékszer a házból. De most elhagyjuk ezt a környéket. Nincs rá mód, hogy ezek után még itt éljünk Creteilben.

A lányok iskolájának szóvivője azt mondta, őket is megdöbbentette az eset. Mivel semmilyen problémát nem észleltek, szerintük a kínzásokra az iskolán kívül került sor.

Top 0