• Krimi
Faktor

Holttestet találtak a főút mellett: megerőszakolta, majd megfojtotta a fiatal lányt a kegyetlen férfi

A 20 éves lány gyilkosát még nem hallgatták ki.

Hamarosan lezárulhat az a gyilkossági ügy, ami hét évvel ezelőtt egész Szlovákiát megrázta. A rendőrség egy férfit gyanúsít a 20 éves Nikola meggyilkolásával.

Nikola holttestét 2010. november 16-án találta meg egy erdei munkás nem messze a főúttól. Az áldozat családja bízik benne, hogy hosszú évek után végre rács mögé kerül lányuk gyilkosa. A rendőrség néhány nappal ezelőtt megerősítette, hogy az esettel kapcsolatban már vádat emeltek egy férfi ellen.

Egy, a rendőrséghez közeli forrás szerint a gyanúsítottat még nem hallgatták ki, mivel jelenleg Csehországban tölti börtönbüntetését. A vádlott egy bizonyos Milan D., akit Szenicén arról ismernek, hogy a maffiának dolgozott, a környéken pedig kábítószert árult.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az elkövető Szenice környékén 2010. szeptember 25. és október 4. között tartotta fogva a lányt akarata ellenére. Ez idő alatt rengeteg kábítószert adott be áldozatának,majd brutálisan megerőszakolta. A halálos adagú kábítószer miatt a lány szervezete leállt. Az elkövető ezután a bugyijával megfojtotta - írja a Paraméter.

    Kommentek:

    Top 16