• Krimi
Faktor

Vérben úszott az ágy: megkínzott holttestre bukkantak Kalocsán

A 33 éves férfi még el is ásta a holttestet, hogy elrejtse rémtettét.

Brutálisan összeszurkálta barátnőjét egy férfi egy józsefvárosi lakásban, majd a szőnyegbe csavart holttestet Kalocsán ásta el. A gyilkosság másfél évvel ezelőtt történt, a gyanúsítottat másfél hónapja fogták el, a nyomozást pedig most zárták le a rendőrök és küldték meg vádemelési javaslatukat az ügyészségnek.

A nőt legalább 27 késszúrással ölték meg. (Képünk illusztráció.)

A nőt legalább 27 késszúrással ölték meg. (Képünk illusztráció.)

A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. augusztus 16-án délelőtt több késszúrással megölte az akkor 39 éves alkalmi barátnőjét annak józsefvárosi lakásán, majd a holttestet Kalocsán egy családi ház udvarán ásta el.

A nő volt férje néhány nappal később tett bejelentést az eltűnésről a rendőrségen. Nem sokkal később egyik közös ismerősük elment a nő budapesti lakására, ahol az ágyat véresen találta, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. A nyomozók szakértők segítségével megállapították, hogy a vér az eltűnt nőtől származott - írja a Blikk.

A nyomozás során a hatóság látókörébe került a későbbi gyanúsított, Sz. Pál. A férfi udvarán találták meg ugyanis a nő terepjáróját, valamint nyomkövető kutyák segítségével megtalálták a földbe ásva, egy összecsavart szőnyegben a holttestét. Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nőt legalább 27 késszúrással ölték meg.

Ezután a Budapesti Rendőr-főkapitányság Sz. Pál ellen elfogatóparancsot adott ki. Másfél hónappal az emberölés után egy kalocsai lakásban elfogták a körözött férfit, aki a rendőrök elől egy kanapé ágyneműtartójában bújt el. A 33 éves Sz. Pált emberöléssel gyanúsítják, és a rendőrség vádemelést javasol.

Kommentek:

Top 0